Bryllup og årsdag

Kærligheden mellem to mennesker er fantastisk, smuk og livsbekræftende, noget alle ønsker at opleve. Og kærligheden kommer, når du mindst venter det – hvem husker ikke fx de lange blikke gennem klasseværelset, den allerførste date på caféen, at finde mod til at snakke med den der vildt søde dreng eller pige til fodboldstævnet, synet af den nye kollega, der giver dig sommerfugle i maven og pludselig at opdage, at du har romantiske følelser for din allerbedste ven? Og den efterfølgende kærestetid, tiden hvor man lærer hinanden at kende på godt og ondt, senere beslutningen om at blive kærester og måske fejringen af jeres lykke med en lille, hyggelig ceremoni på rådhuset eller brag af et drømmebryllup for venner og familie.

I vores serie af personlige bryllups- og kærlighedsplakater er det muligt at forevige disse særlige øjeblikke og begivenheder på en smuk, unik og ægte måde. Bryllups- og kærlighedsplakaterne er særdeles velegnede til bryllupsgave og til kobber-, sølv- og guldbryllupsgave, som markering af årsdagen eller i det hele taget bare en hyldest til kærligheden, om det så er en gave til dig selv eller nogen, du har kær.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med at finde netop den plakat, der passer til dig.
De bedste hilsner Annika og Helena

BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER

Kæresteplakater

Glæd din kæreste, dig selv eller et vennepar med en af vores flotte og stemningsfyldte kæresteplakater. Kæresteplakaterne er særdeles velegnet som årsdagsgave, til parret der netop er flyttet sammen eller noget helt tredje. Vi har et stort udvalg af kæresteplakater, så du kan finde lige netop den, der passer perfekt til dig. Alle kæresteplakaterne kan du gøre personlige med en tekst. Rigtig mange vælger at skrive parrets navne og årsdato på plakaten, men det er kun fantasien, der sætter grænser.

Bryllupsplakater

Skal du til bryllup, og vil du gerne give en gave, der både er personlig, utroligt smuk og stilfuld? Vi har et stort udvalg af bryllupsplakater, hvor du med sikkerhed kan finde en, der passer perfekt til det kommende brudepar. Bryllupsplakaterne er også særdeles velegnede som gave til parret, der allerede er gift, eller måske bare til dig selv. Bryllupsplakaterne kan også indgå som en del af en personlig billedvæg, som med garanti vil skabe glæde for hele familien.

Sølv- og guldbryllupsplakater

Kender du det? Det kan nogle gange være lidt af en udfordring at finde den rette gave til parret, der er veletableret og har (næsten) alt, fx forældre eller bedsteforældre. En god gave er også en gave, der er givet med omhu og omtanke og som vil skabe glæde for modtageren. Vores helt store hit i denne kategori er plakaten Plakat, Kærlighed (https://engkjaer-nordisk.dk/vare/plakat-kaerlighed/), hvor man ser to aldrende hænder hånd i hånd som et symbol på et langt liv sammen i medgang og modgang.

For os er det allervigtigste, at I – vores kunder – er 100 % tilfredse med de plakater, I modtager. Vi gør et stort stykke arbejde ud af, at hver eneste ordre kommer godt ud ad døren hos os og frem til jer. Alle vores plakater opsættes/designes af Annika, som er uddannet grafiker. Vi trykker og pakker selv alle ordrer, der sendes ud fra vores adresse i Rødding i Sønderjylland. Alle vores plakater trykkes på kvalitetspapir og fås i 21×30, 30×40 og 40×50 cm. Det er selvfølgelig også muligt at få rammet din plakat smukt ind med en ramme af enten egetræsfinér eller mat sort, folieret fyrretræ. Det er muligt at personliggøre alle plakaterne i kategorien bryllups- og kærlighedsplakater med en valgfri tekst. Mange af vores kunder vælger at skrive navnene på parret og årsdatoen, andre vælger navnene plus et lille citat, der kendetegner parret – men alt er muligt.