Bryllupsplakat

Kærligheden mellem to mennesker er fantastisk, smuk og livsbekræftende – så hvordan markerer man mødet eller brylluppet mellem to mennesker bedre end med en bryllupsplakat? Vi synes i hvert fald, at en personlig bryllupsplakat er den perfekte gave til brudeparret.
Var I ikke så heldige at få en plakat i bryllupsgave, kan du heldigvis også designe en personlig bryllupsplakat til jer selv, som kan pynte i enten stuen eller soveværelset og hver dag minde jer om jeres kærlighed og den store dag.

Kæresteplakater

Selvom I ikke er gift, har I helt sikkert stadig lyst til at fejre jeres kærlighed. Det kan I for eksempel gøre ved at markere den dag, I mødte hinanden og jeres liv dermed ændrede sig for altid.
Ligesom vores bryllupsplakater, kan vores kæresteplakater tilpasses og gøres personlige ved at tilføje jeres navne eller datoen og stedet for jeres første møde.

Alle bryllupsplakater og kæresteplakater

BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER

Bryllupsplakater og kæresteplakater til fejring af kærligheden

Kærligheden kommer, når du mindst venter det og den sætter dybe spor. Vi husker nok alle de lange blikke gennem klasseværelset, den allerførste date på caféen eller at finde mod til at snakke med den der vildt søde dreng eller pige til fodboldstævnet? Synet af den nye kollega, der giver dig sommerfugle i maven eller pludselig at opdage, at du har romantiske følelser for din allerbedste ven?

Derefter den efterfølgende søde kærestetid. Tiden hvor man lærer hinanden at kende på godt og ondt, senere beslutningen om at blive kærester og måske fejringen af jeres lykke med en lille, hyggelig ceremoni på rådhuset eller brag af et drømmebryllup for venner og familie?

Uanset hvad er kærligheden værd at markere med en personlig bryllupsplakat eller kæresteplakat.

Personlige plakater til bryllup eller kærester

I vores serie af personlige bryllupsplakater og kæresteplakater er det muligt at forevige disse særlige øjeblikke og begivenheder på en smuk, unik og ægte måde.

Vores bryllupsplakater er særdeles velegnede til bryllupsgave eller til kobber-, sølv- og guldbryllupsgave. De kan også bruges til markering af årsdagen for kærestepar – eller i det hele taget bare som en hyldest til kærligheden. Uanset om kæresteplakaten så er en gave til dig selv eller nogen, du har kær.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med at finde netop den bryllupsplakat eller kæresteplakat, der passer til dig.

De bedste hilsner Annika og Helena