Fars Dags plakat

Den 5. juni er det Grundlovsdag og ikke mindst Fars Dag i Danmark – og det skal da fejres med en gave i form af en Fars Dag plakat.
I Danmark har vi nemlig en lang tradition for at markere Fars Dag og har faktisk hyldet landets fædre helt siden 1935. Som med så mange andre mærkedage, kommer Fars Dag oprindeligt fra USA, hvor Fars Dag blev introduceret den 19. juni 1910.

Personlige Fars Dags plakater

FAR-plakat, grøn
Med personlig tekst

BESTIL HER

FAR-plakat, grå
Med personlig tekst

BESTIL HER

Sportstrøjeplakat med navn
Med personlig tekst

SE ALLE FARVER

Far-plakat med hænder
Vælg 1, 2, 3 eller 4 børn

BESTIL HER

Far-plakat med hjerter
Vælg 1, 2, 3 eller 4 børn

BESTIL HER

Design-selv familieplakat
Max 4 børn

BESTIL HER

Design-selv familieplakat
Max 4 børn og 4 kæledyr

BESTIL HER

Plakat med børn
Max 8 børn

BESTIL HER

Design-selv familieplakat
Max 8 pers. og 4 kæledyr

BESTIL HER

Design-selv plakat
Far og kæledyr (max 4)

BESTIL HER

Sig tak med en Fars Dags plakat

Når det er Fars Dag, skal far forkæles lidt mere, end han bliver alle de øvrige dage. Måske er det på tide, at han får tak for alle de gange, han har lappet din cykel, terpet gangestykker, hentet dig og vennerne fra en tur i byen eller hjulpet med at renovere hus?

Det kan du passende sige med en personlig Fars Dag plakat. På den måde får han en gave, der er lige så unik som ham selv. En ekstra fordel ved at pakke en Fars Dags plakat ind til din far er, at det bliver nemt at finde en gave til ham. Også selvom han ikke ønsker sig noget og heller ikke mangler noget, ligesom det er tilfældet med mange danske fædre.

Stort udvalg af personlige Fars Dags plakater

Hos Engkjær Nordisk har vi skabt et fint udvalg af personlige Fars Dags plakater, der med sikkerhed vil skabe glæde hos enhver far.

Plakaterne kan personliggøres med navne, antal hænder, valgfri tekst og overskrift og det hele foregår nemt og hurtigt her i shoppen. Du klikker blot på den Fars Dags plakat du godt kan lide. Så er du i gang med at designe en unik plakat til verdens bedste far.