Om Engkjær Nordisk

Engkjær Nordisk består af os to, dvs. Annika og Helena. Vi er søstre, vi bor begge i Sønderjylland med vores familier og vi elsker at lave plakater!

Annika er uddannet mediegrafiker og har altid arbejdet indenfor området – Helena er uddannet ergoterapeut og har arbejdet i psykiatrien i mange år.
I 2018 fik Annika mulighed for, at realisere sin store drøm om at blive selvstændig indenfor grafisk design og udvikle plakater til egen webshop. Heldigvis fik Annika travlt og det lille enmandsfirma blev udvidet til et tomandsfirma.

Vi har til huse i Rødding i Sønderjylland hvor alt arbejdet omkring udvikling og design af vores plakater foregår, ligesom alt trykkes, pakkes og sendes ud fra vores adresse i Sønderjylland.

At vores kunder er glade og tilfredse, er af den største betydning for os og vi vil altid bestræbe os på, at gøre vores bedste for hver enkelt kunde.
Vores store passion er vores personlige plakater, som er en hyldest til familielivet, til venner og veninder – i det hele taget alle de relationer vi, som mennesker omgiver os med i dagligdagen.

Annika elsker også at nørde med både grafiske plakater og fotoplakater hvor inspirationen som ofte udspringer af den Nordiske natur, farverne og de specielle stemninger der er til stede – specielt Jylland og Færøerne går igen (vi er 50% Jyder og 50% Færinger)

Vi vil ønske jer rigtig god fornøjelse i vores webshop – Ved spørgsmål er I altid velkomne til at kontakte os enten på mail hej@engkjaer-nordisk.dk eller SMS/ring på 51916000 telefontid 9-12 på alle hverdage.

Ved bestilling af plakater med betegnelsen “design selv” får du altid dit motiv til godkendelse på SMS inden tryk.

De bedste hilsner fra Annika og Helena Engkjær