Om Engkjær Nordisk

Engkjær Nordisk er en dansk webshop, etableret i 2018. På shoppen finder du unikke og stilrene plakater inspireret af den nordiske stil og natur. Alle plakater opsættes her i huset, enten med 100% eget design eller kombineret med elementer/illustrationer fra super dygtige kunstnere i hele verden. Spørg endelig hvis du vil vide mere om designet.

Annika (indehaver og grafiker)
Jeg er uddannet mediegrafiker og har været i faget siden 2005. Jeg elsker grafisk design og i 2018 lancerede jeg webshoppen Engkjær Nordisk. Vedholdende ”kløen på” og tusindvis af arbejdstimer har gjort, at jeg i dag kan leve af mit arbejde med shoppen. Som følge af shoppens vækst, har jeg udvidet mit ’en-mands-team’ til to, hvilket betyder, at jeg kan fokusere 200% på at opsætte plakater og ideudvikle, mens Helena klarer resten 😉.

Helena (pakkeansvarlig)
Helena kommer fra et helt andet fag (ergoterapeut i lokalpsykiatrien), hvilket har vist sig at have sine fordele hos Engkjær Nordisk. Helena er meget udadvendt, og super god til kundekontakten. Derudover arrangerer hun udstillinger og styrer pakkeriet/lageret til UG. Hun gør en dyd ud, at du modtager en flot indpakket ordre.
… derudover er hun også en Engkjær.

Kundeservice har allerhøjeste prioritet hos os og vi bestræber os på, at alle får en god oplevelse med vores shop/produkter. Har du spørgsmål eller lign. kan du altid sende en sms til 5191 6000, så besvarer vi din besked hurtigst muligt.

De bedste hilsner
Helena og Annika Engkjær