Om Engkjær Nordisk

Mit navn er Annika og jeg står bag Engkjær Nordisk som laver personlige plakater. Jeg er uddannet mediegrafiker og har drevet webshoppen siden 2019, hvor jeg startede med blot én plakat – Rødding Byplakat.

I starten af 2020 lancerede jeg mine “design-selv” venindeplakater og da tusind ordrer var ekspederet, var der ingen vej tilbage! Jeg elsker at designe plakater og betragter mit arbejde som min hobby – hvor heldig kan man være.

Familie og venner betyder meget for mig, og det afspejles i mine plakater, der hylder familielivet og venskaber. Engkjær Nordisk’s logo er desuden designet med mine to døtre og niece i tankerne. De tre blade i logoet symboliserer de tre piger der alle bærer navnet Engkjær.

Engkjær Nordisk har base i mit hjem i Rødding, Sønderjylland, hvor hele processen fra design til afsendelse foregår. Da jeg er den eneste på pinden, får du direkte kontakt uden besværlige mellemled.

For mig er det af største betydning, at du som kunde er glad og tilfreds, og jeg bestræber mig på, at gøre mit absolut bedste.

Tøv ikke med at kontakte mig på mail hej@engkjaer-nordisk.dk eller messenger hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at finde den perfekte plakat til dig selv eller en du holder af.

Kærlig hilsen Annika