Plakater til Far

Mangler du den perfekte gave til din fars fødselsdag eller en anden god anledning? Så er vores plakater til far oplagte. Især hvis du er vant til ikke at vide, hvad du skal forære din far, når det er tid til en gave. De fleste fædre ønsker sig sjældent noget og når man selv skal finde på gaver, er det også svært at komme i tanker om, hvad ens far mangler.

Men en far plakat går man aldrig galt i byen med! Vores plakater til far er nemlig et rigtig godt bud på en stilfuld og flot gave, som vil skabe glæde i mange år.

Vores plakater til far

Far, (max 4) børn + kæledyr

BESTIL HER

Personlig Far-plakat, grøn

BESTIL HER

Personlig Far-plakat, mørkegrå

BESTIL HER

Design selv, far og børn

BESTIL HER

Design selv, far, børn og kæledyr

BESTIL HER

Far + 1 barn

BESTIL HER

Far + 2 børn

BESTIL HER

Far + 3 børn

BESTIL HER

Far + 4 børn

BESTIL HER

Far + 1 barn/hjerte

BESTIL HER

Far + 2 børn/hjerter

BESTIL HER

Far + 3 børn/hjerter

BESTIL HER

Far + 4 børn/hjerter

BESTIL HER

Familie med op til 10 børn + kæledyr

BESTIL HER

Design selv, far og (max 4) børn

BESTIL HER

Far plakater til enhver smag

Vi har selv skabt de forskellige far plakater og har i den forbindelse sørget for, at der er noget for enhver smag. Dermed kan du nemt finde en plakat til din far, som passer til den måde hans hjem er indrettet på.

Vi har således både en minimalistisk far plakat med et let udtryk og en idyllisk familieplakat med far som centrum. Derudover finder du, blandt vores plakater til far, også det populære motiv med hænder, hvor antallet af disse kan tilpasses antallet af børn, som vedkommende er far til.

Fælles for alle plakater til far er, at de kan personliggøres både hvad angår navne, overskrifter og tekst – og du kan nemt designe din egen personlige far plakat. Klik blot på din foretrukne plakat. Så er du i gang!

Vi håber, at du finder den helt rette gave til lige netop din fantastiske far, og har du brug for hjælp, siger du bare til.

De bedste hilsner Annika og Helena.