Barselsgave og dåbsgave

Det er intet mindre end fantastisk, når der kommer et lille nyt familiemedlem til verden, eller når dine venner og veninder får børn. Alle står nærmest i kø for at komme på barselsvisit og se det lille nye vidunder og de nybagte forældre. Det er som regel en rigtig god idé selv at medbringe lidt godt til kaffen ved et barselsvisit – for at aflaste de til tider trætte forældre. Vi har en god og lang tradition for at have en barselsgave med ved det første besøg, for på den måde at byde den lille ny velkommen til verden. Hos Engkjær Nordisk laver vi unikke og personlige barselsgaver og barnedåbsgaver, der med garanti vil skabe glæde for forældrene, men også for det lille barn, der for altid vil have den personlige plakat som et godt minde.

I det følgende kan du finde inspiration til din barselsgave og barnedåbsgave – rigtig god fornøjelse.

De bedste hilsner fra Annika og Helena

BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER
BESTIL HER

Fødselsplakater

Vi har et stort udvalg af fødselsplakater i serien ”byg selv hænder” Disse består af smukke illustrationer af familiens hænder som kan kombineres, så den passer lige netop til din familie. Derud over har vi plakaterne ”en sovende baby” og de smukke plakater med en hval omgivet af balloner.
Alle fødselsplakaterne fås i 20×30, 30×40 og 40×50 og selvfølgelig med mulighed for at få alle fødselsoplysningerne med samt barnets navn.

Bogstaveplakat, elegant

Denne serie af bogstaverplakater er inspireret af den vilde nordiske natur med udgangspunkt i foråret, sensommeren og efteråret. Disse plakater er utrolige smukke og stemningsfyldte og de vil med garanti skabe glæde for hele familien. Det er muligt at tilføje en personlig tekst, hvor mange vælger at skrive barnets navn. Det er også muligt at lave en billedvæg i denne serie, hvor hvert enkelt familiemedlem får en plakat med eks. deres forbogstav og navn på.

Navneplakat, Fe-serien

Magisk og eventyrlig. Der er rig mulighed for at designe et unikt og personligt fe- univers som er helt perfekt til barnet der elsker magi og eventyr.

Navneplakat, løveunge / giraf

En meget sød og charmerende navneplakat hvor du kan vælge imellem farverne blå og rosa.

Læringsplakater

Serien af læringsplakater er designet her i huset og findes i mange forskellige varianter. layoutet og farvevalget er roligt og harmonisk og passer til ethvert rum i huset. Læringsplakaterne er særdeles velegnet som billedvæg og kan kombineres både i størrelse og farver. Læringsplakaterne vil med sikkerhed skabe en stilfuld og hyggelig atmosfære i rummet.

De overstående personlige plakater er også meget velegnede som enten dåbsgave, gave til navngivning eller som fødselsdagsgave til det lille barn.

Vægdekorationen

Vægdekorationen er en meget stor del af indretningen på børneværelset, og indretningen af lige netop dette værelse, er noget de fleste forældre går meget op i. Der er intet bedre end lyden af et barn, der er helt opslugt af leg på sit eget værelse. Et børneværelse skal indbyde til leg og fantasi, og samtidige må det gerne være hyggeligt, stilfuldt og personligt. Ved at kombinere vores personlige plakater med de øvrige plakater i shoppen, får du en hel unik dekoration af væggen i børneværelset.