Personlig studenterplakat 2023

Studentertiden er en tid, de fleste glæder sig til, og som vil blive husket resten af livet. Minderne er mange, tiden er sjov og udfordrende, og venskaber for livet dannes. At blive student er stort. Efter flere år på skolebænken, kan studenterhuen endelig sættes på hovedet som bevis på en god indsats og hårdt arbejde. Og det skal selvfølgelig fejres! Det kan du gøre med en helt speciel gave – enten til dig selv eller til en du holder af. Hos Engkjær Nordisk får du personlige studenterplakater som med sikkerhed vil være et minde for livet om studentertiden.

Herunder finder du inspiration til din studenterplakat eller studentergave
De bedste hilsner Annika og Helena

DESIGN HER
DESIGN HER
DESIGN HER
DESIGN HER
DESIGN HER
DESIGN HER
DESIGN HER
DESIGN HER

Studenterplakat, design-selv plakat

Vi har tre forskellige typer af design-selv studenterplakater med personer på, alle set bagfra. Det er muligt at vælge, om personerne skal sidde eller stå. Man kan f.eks. lave en plakat, hvor studenten står alene (med sin flotte studenterhue) eller er omgivet af familie og venner. Design-selv studenterplakaterne fremstår meget levende og er helt unikke, da du selv sammensætter alt lige fra tøj, kropsbygning, højde og frisure. Derudover er der mange festlige drinks, du kan vælge mellem. Hver enkel design-selv studenterplakat opsættes manuelt her i huset af Annika, som er grafiker. Annika gør sig stor umage med, at plakaten bliver perfekt opsat ud fra din bestilling, og vi sender altid en SMS til dig til godkendelse, inden vi trykker din plakat.

Personlig studenterhueplakat

Studenterhueplakaten kan bestilles som STX, HF, HHX, HTX eller EUX, og den er helt perfekt som studentergave til den kommende student. Plakaten er enkel og nutidig og vil pynte på ethvert gavebord. Der er rig mulighed for at personliggøre plakaten med studentens navn på båndet og en valgfri tekst i bunden af plakaten. Denne tekst kunne eventuelt være „Student 2023, Ribe Katedralskole“ eller et sjovt citat, der kendetegner studenten. Derudover kan man vælge mellem sølv- og guldknap. Alle vores design selv-studenterplakater og studenterhueplakater kan bestilles i størrelserne 21×30, 30×40 og de fleste i 40×50 cm. Du kan selvfølgelig også få rammet din plakat flot ind i en ramme, enten i egetræsfinér eller mat sort, folieret fyrretræ.

Studenterplakat anno 2023

I vores design-selv studenterplakater har vi farvemæssigt taget udgangspunkt i de lyse og luftige farver fra det danske forår, som netop nu er meget populært. Vi er endvidere inspireret af den helt specielle stemning, der er omkring studentertiden, både i forhold til alt det nye og alle de muligheder der ligger og venter, men også med en erkendelse af, at man skal sige farvel (og på gensyn) til alle studenterkammeraterne. I vores serie af studenterhuer har vi hentet inspiration i den nye fortolkning af retrotendensen, hvor farverne er lidt lysere og varmere, men hvor vi samtidig har forsøgt at bibeholde det „rustikke“ udseende i vores studenterhueplakater.

Fremstilling af studenterplakaterne

Alle vores plakater er unikke, og hver enkel plakat opsættes manuelt her i huset af Annika, som er grafiker. Annika designer enten med eget design eller med nøje udvalgte elementer/illustrationer fra super dygtige kunstnere fra hele verden. Dette giver vores plakater et meget levende og personligt udtryk, som kun kan være med til at give modtageren et smil på læben. Hele arbejdsprocessen omkring vores plakater foregår her i huset. Vi opsætter/designer selv vores plakater, vi printer og pakker dem selv. Vi står derfor 100 % inde for alt, hvad vi sender ud af huset. Alle vores plakater printes på super lækkert kvalitetspapir, og alle plakater over 21×30 cm skæres ud i hånden, så de passer perfekt til den ramme, du vælger til din plakat.

Vores største ønske for vores webshop er glade og tilfredse kunder. Vi gør derfor meget ud af, at vores kundeservice hos Engkjær Nordisk er helt i top. Du er derfor altid velkommen til at sende os en mail eller en SMS, som vi vil besvare hurtigst muligt. Vi har samlet en række ofte stillede spørgsmål (FAQ) i vores kundeservice, hvor du også finder vores kontaktoplysninger og link til vores gode anmeldelser.

Rigtig god fornøjelse!
De bedste hilsner Annika og Helena