Personlig studenterplakat 2023

Studentertiden er en tid, de fleste glæder sig til og som man vil huske resten af livet. Minderne er mange og tiden er sjov og udfordrende og venskaber for livet dannes. At blive student er stort. Efter flere år på skolebænken, kan man endelig sætte studenterhuen på hovedet, som bevis på ens indsats og hårde arbejde. Og det skal selvfølgelig fejres! Dette med en helt speciel gave, enten til én selv eller til en du holder af. Hos Engkjær nordisk får du personlige studenterplakater, som med sikkerhed vil være et minde for livet om studentertiden..

Herunder finder du inspiration til forskellige konstellationer:

Design her
Design her
Design her
Design her
Design her
Design her
Design her
Design her
Design her

Studenterplakat eget design

Vi har tre forskellige typer design selv studenterplakater med personer på, alle set bagfra. Det er muligt at vælge om personerne skal sidde eller stå. Man kan f.eks. lavet en plakat hvor studenten står alene (med sin flotte studenterhue) eller er omgivet af familie og venner. Design selv studenterplakaterne fremstår meget levende og er helt unikke, da man selv sammensætter alt lige fra tøj, kropsbygning, højde, frisure og ikke mindst de mange festlige drinks man kan vælge mellem. Hver enkel design selv studenterplakat opsættes manuelt her i huset af Annika, som er grafiker. Annika gør sig stor umage for, at plakaten bliver perfekt opsat ud fra din bestilling og vi sender altid en SMS til dig til godkendelse, inden vi trykker din plakat.

Personlig studenterhue plakat

Studenterhueplakaten kan bestilles som STX, HF, HHX, HTX eller EUX og den er helt perfekt som studentergave til den kommende student. Plakaten er enkel og nutidig og vil pynte på ethvert gavebord. Der er rig mulighed for at personliggøre plakaten med studentens navn på båndet og en valgfri tekst i bunden af plakaten. Denne tekst kunne eventuelt være Student 2022, Ribe Katedralskole eller et sjovt citat der kendetegner studenten. Derudover kan man vælge mellem sølv- og guldknap. Alle vores design selv studenter-plakater og studenterhue-plakater kan bestilles i størrelserne 21×30, 30×40 og de fleste i 40×50 cm. Du kan selvfølgelig også få rammet din plakat flot ind, enten i eg eller i en sort ramme.

Studenterplakat anno 2022

I vores design selv studenterplakater har vi farvemæssigt taget udgangspunkt i de lyse og luftige farver fra det danske forår som netop nu, er meget populært. Vi er endvidere inspireret af den helt specielle stemning, der er omkring studentertiden både i forhold til alt det nye og alle de muligheder der ligger og venter, men også med en erkendelse af, at man skal sige på gensyn til alle studenterkammeraterne. I vores serie af studenterhuer har vi hentet inspiration i den nye fortolkning af retrotendensen, hvor farverne er lidt lysere og varmere, med hvor vi samtidig har forsøgt at bibeholde det ”rustikke” udseende i vores studenterhue plakater.

Fremstilling af studenterplakaterne

Alle vores plakater er unikke og hver enkel plakat opsættes manuelt her i huset af Annika (grafiker). Enten med eget design eller med nøje udvalgte elementer/illustrationer fra super dygtige kunster fra hele verden. Dette giver vores plakater et meget levende og personlig udtryk, som kun kan være med til at give modtageren et smil på læben. Hele arbejdsprocessen omkring alle vores plakater forgår her i huset. Vi opsætter/designer selv vores plakater, vi printer og pakker dem selv. Vi står derfor 100% indenfor alt hvad vi sender ud af huset. Alle vores plakater printes på et super lækkert kvalitetspapir og alle plakater over 21×30 cm. skæres ud i hånden, så det passer perfekt til den ramme du vælger til din plakat. Vores største ønske for vores webshop er glade og tilfredse kunder. Vi gør derfor meget ud af, at vores kundeservice hos Engkjær Nordisk er helt i top. Du er derfor altid velkommen til at sende os en mail eller en SMS som vi vil besvare hurtigst muligt. Vi har samlet en række ofte stillede spørgsmål (FAQ) i vores kundeservice, hvor du også finder vores kontaktoplysninger og link til vores gode anmeldelser.

Rigtig god fornøjelse!
De bedste hilsner Annika og Helena