Fødselsplakat / fødselstavle

At blive forældre er det største i livet – men det er også kæmpestort at blive storebror, storesøster, bedsteforældre, moster, faster eller onkel. Uanset titel er det altid en stor og glædelig begivenhed, når der kommer et lille nyt menneske til verden.
Før i tiden fik de fleste børn en nydeligt broderet klokkestreng, hvor alle fødselsoplysningerne stod på. Det kan vi desværre ikke klare, men til gengæld kan vi hos Engkjær Nordisk lave nogle rigtig søde og kærlige fødselsplakater, der med garanti vil skabe glæde hos forældrene, og senere i livet vil det blive et kærligt minde for barnet om dets fødsel.

Vi har mange forskellige fødselsplakater/fødselstavler som passer til enhver smag, og som helt sikkert vil tage sig godt ud både i børneværelset, køkken-alrummet eller i stuen.

Rigtig god fornøjelse med at finde netop den fødselsplakat/fødselstavle, som passer til dig og din familie.
Kærlig hilsen Annika og Helena

Fødselstavle, blomme/mint
Tilføj navn og fødselsinfo

BESTIL HER

Fødselstavle, fersken
Tilføj navn og fødselsinfo

BESTIL HER

Fødselstavle, turkis
Tilføj navn og fødselsinfo

BESTIL HER

Fødselsplakat
Sovende baby, blå

BESTIL HER

Fødselsplakat
Sovende baby, rosa

BESTIL HER

Fødselsplakat
Baby og forældre

BESTIL HER

Fødselsplakat
Baby og far

BESTIL HER

Fødselsplakat
Baby og mor

BESTIL HER

Fødselsplakat
Tvillinger og forældre

BESTIL HER

Fødselsplakat
Baby og forældre

BESTIL HER

Fødselsplakat
Babyfødder og forældre

BESTIL HER

Fødselsplakat
Rosa hval

BESTIL HER

Fødselsplakat
Grå hval

BESTIL HER

Fødselsplakat / fødselstavle

Vores fødselsplakater fås i flere forskellige designs, farver og størrelser og alle med mulighed for at gøre dem unikke og personlige ved at tilføje en personlig tekst og fødselsdata.

Fødselsplakat / fødselstavle ”design-selv selv hænder”

Fem bittesmå lyserøde babytæer eller en blød og buttet babyhånd, der knuger din finger. Hvem kan stå for det? Vi har seks forskellige kombinationer i denne kategori, og du kan helt sikkert finde lige netop det motiv, der passer perfekt til dig eller den, du skal glæde med en fødselsplakat. Det er muligt at vælge imellem far, mor og barn, hvor forældrenes hænder danner et hjerte, denne fås også til tvillinger. Et hvor der kun er far og barn, et hvor der kun er mor og barn, et hvor forældrenes hænder holder de små barnefødder, samt et hvor forældrene og barnets hænder holder hinanden. Fødselsplakaterne designes manuelt her i huset og tilpasses, så de fremstår levende og personlige. For eksempel kan du selv vælge fars, mors og babys hudfarve, så det bliver så autentisk som muligt. Fødselsplakaterne med „design selv-hænder“ fås også i sort/hvid.

Fødselsplakat / fødselstavle sovende baby

En sovende baby er indbegrebet af ordet nuttet. Her har du en meget smuk og elegant plakat, som kan gøres unik og personlig ved at tilføje en individuel tekst. Fødselsplakaten kan bestilles i enten sort/hvid, støvet blå eller i en sart rosa.

Fødselsplakat / fødselstavle hval med balloner

Perfekt til både drenge og piger. En rigtig sød og flot plakat, der med sikkerhed vil tage sig godt ud på ethvert børneværelse, og som vil skabe en dejlig stemning i værelset. Du kan bestille plakaten i grå eller rosa.

Alle fødselsplakaterne kan bestilles i størrelserne 21×30, 30×40 og 40×50 cm. Vi kan selvfølgelig også ramme din plakat flot ind i enten egetræsfinér eller mat sort, folieret fyrretræ.

På alle fødselsplakaterne er det muligt at skrive en personlig tekst. Her vælger mange at skrive barnets navn, fødselsvægt, længde og tidspunkt – men det er kun fantasien, der sætter grænser!

Fødselsplakaten er også særdeles velegnet som barsels- eller dåbsgave, da den er både unik, personlig og en gave, der er givet med omtanke og omhu.

Billedvæg

Kombiner gerne fødselsplakaterne med nogle af de øvrige personlige plakater vi har i shoppen, og få derved en helt unik og personlig billedvæg bestående af de vigtigste mennesker i dit liv og betydningsfulde begivenheder. Har familien en hund eller en kat, er det selvfølgelig også oplagt at få denne med.