Spørgsmål vedr. “Design-selv” plakater

  • Hvorfor kan man ikke se et “preview” på skærmen øjeblikkeligt?
    Vi kan godt blive enige om, at det ville være super smart med et program, der på få sekunder har sammensat et færdigt motiv 😊 Dette er dog ikke en mulighed hos os (pt). Det er en kæmpe investering at få programmeret et system/værktøj der kan håndtere SÅ mange valgmuligheder og kombinationer og samtidig bevare det personlige udtryk. Hos os opsættes plakaten manuelt af en grafiker ud fra bestillingssedlen og alle elementer tilpasses hinanden 100%. Hvis et program skulle lave det, ville objekterne have en forudbestemt standard-placering, uden hensyntagen til højde, drøjde, alder m.v. Ved at opsætte motivet manuelt, personliggøres motivet mest muligt, da det er detaljerne der fuldender resultatet. Et program vil fx. ikke skelne mellem familiemedlemmer kontra et kærestepar og vil derfor placere dem ens uanset relation. Men vi kigger hele tiden på mulighederne for at gøre det nemmere for jer at bestille.
  • Kan jeg få lov til, at se et udkast af min plakat INDEN jeg lægger en bestilling?
    Vi kan ikke tilbyde at lave ’test-udkast’ inden bestilling. Når du har har lagt en bestilling, får du en SMS indenfor 5 hverdage med et billede af plakaten, således at du kan tjekke, om alt er ok inden tryk.
  • Kan jeg blot annullere min ordre, hvis det motiv jeg modtager på sms, ikke er som forventet?
    Vi er selvfølgelig ikke interesserede i at levere et produkt man ikke er tilfreds med, og der afsendes ikke noget uden kundens godkendelse. Men vi forventer, at man som udgangspunkt er seriøs omkring sin ordre, da der bruges tid på at lave alle disse personlige plakater – helt fra bunden. Heldigvis er vores kunder altid glade og tilfredse, ovenpå små justeringer 🙂