Design selv-plakat – Vores bestseller!

Har du den bedste mødregruppe, rødvinsklub, venindeflok eller den skøreste familie, som du gerne vil hylde med en levende, unik og ikke mindst stemningsfuld plakat? Så har du muligheden her! Det tager dig ca. 5-10 minutter selv at designe plakaten, og et rigtig godt tip er at lave bestillingen på din PC (det giver et bedre overblik). Du sammensætter selv din plakat ved at vælge frisure, hårfarve, hudtone, højde og kropsbygning, tøj og sko. Du har også mulighed for at tilføje studenterhue, festlige drinks, kasket eller tørklæde. På den måde får du en helt original og personlig plakat, som kan pynte i dit hjem.

I vores serie „design selv-plakat“ har vi flere forskellige varianter, så du kan vælge lige den plakat, der passer bedst til dig og dine.
Annika, som er grafiker gennem 17 år, sammensætter manuelt din plakat, så den fremstår levende og i de rette proportioner. Du kan derfor ikke se en forhåndsvisning i det øjeblik, du bestiller din plakat, men vi sender altid en SMS til dig med motivet til godkendelse, inden vi trykker din plakat.
Når du modtager din færdige plakat, får du med sikkerhed en unik plakat, du bliver rigtig glad for, og som du kan glædes over mange år frem.
Alle vores plakater designes og opsættes her i huset, ligesom vi selv trykker og pakker alle ordrer. Det sikrer dig et kreativt og professionelt produkt, en personlig betjening og en hurtig, men nænsom håndtering.

Herunder finder du inspiration til forskellige konstellationer til din personlige plakat.
Rigtig god fornøjelse – Annika og Helena

Design selv-plakat, personer stående

Ved dette produkt kan du sammensætte en plakat med både mænd, kvinder og børn. Der er masser af forskelligt tøj at vælge imellem, og du kan også tilføje en baggrund. Dette produkt kan mere eller mindre bruges til enhver anledning.

DESIGN HER
DESIGN HER
DESIGN HER

Design selv-plakat, siddende personer

Her kan du sammensætte en plakat med mænd, kvinder og børn – og nu også kæledyr (hund eller kat). Har du en firbenet ven i din familie, skal den selvfølgelig med på plakaten.

DESIGN HER
DESIGN HER
DESIGN HER

Design selv-plakat, stående piger

Denne plakat består af piger eller kvinder. Du kan vælge mellem forskellige farver denimtøj og masser af farverige drinks. Oplagt til „Rødvinsklubben“, „Søstre“, „Bedste veninder“ m.m.

DESIGN HER
DESIGN HER
DESIGN HER